Meteen naar de inhoud
Home » Blog » Nonstandard projects

Nonstandard projects

  • door
kadett-gsi

Een kijkje in de keuken van NonStandard. De huidige projecten omvatten een Golf Mk3, Golf Mk2 en onze eigen Opel Kadett. De projecten lopen zeer uiteen en worden naar wens van de klant aangepast. Wij kunnen een project van begin tot eind uitvoeren en begeleiden waarbij wij jou wensen realiteit laten worden.

De Golf Mk3 is een USA uitvoering waarbij wij de volledige restauratie van het plaatwerk uitvoeren. De auto word uitgevoerd met een Airlift Performance airride systeem waardoor de auto de perfecte stance krijgt. Die stance wordt straks benadrukt door de 18” BBS velgen met daarachter een op maat gemaakt Big Brake systeem. Het hart van de auto wordt een R32 motor die wordt geplaatst in een motorruimte die door ons gecleaned is.

Dan hebben we een Golf Mk2 staan waarvan wij het onderstel restaureren. Alle onderdelen van het chassis zijn inmiddels gepoedercoat en zal door ons worden gemonteerd. Dan is de 16v G60 motor aan de beurt waarvoor wij een custom in/uitlaat spruitstuk hebben gemaakt. Velgen worden een set Eta Beta’s of BBS Le Mans met daarachter een door ons pasgemaakte Big Brake set.

Als laatst onze eigen project auto. Al onze kennis die we hebben opgedaan met de groene Opel Kadett Caravan stoppen we nu in deze Kadett Gsi. We zijn bezig met het monteren en aanpassen van een custom airride systeem. Aangezien hier geen kant en klare oplossing voor is. Daarnaast hebben wij onlangs een set BBS E87 gekocht in 17” waarmee die perfecte stance gaan realiseren.

Als NonStandard zijn wij specialist in het monteren van Air Ride systemen. Onze kracht zit hem in het perfect passend maken van deze systemen om zo de maximale verlaging te garanderen. Bij ons kan je terecht voor een totaalpakket waarbij je verzekerd wordt van een perfecte installatie. Of het nou om je VW Transporter gaat of juist die unieke auto waar geen standaard Air Ride systeem voor beschikbaar is.

Dus mocht je nu met het idee rondlopen om je auto te verlagen, een nieuwe set velgen willen hebben of wil je een volledig project starten? Wacht niet langer en neem contact met ons op. De koffie staat altijd klaar om van je dromen werkelijkheid te maken.

NonStandard Automotive B.V

By Remco Gijzen

Pascalweg 11

6662NX Elst  ( GLD)

T: 06 43152579

www.nonstandard.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *