Meteen naar de inhoud
Home » Blog » strakke/cleane motorruimte

strakke/cleane motorruimte

  • door

Introductie

Handwerk dat is het juiste woord voor wat er voor nodig is om dit tot een goed resulaat te brengen. 
Daarnaast komen er vaak voor de motor andere kennis en kunde bij kijken maar als je puur kijkt naar alleen de motorruimte dan is het 90% handwerk wat er verricht moet worden.

Het begint allemaal bij het schuren en kaal halen van de motorruimte dit gebeurd echt met de hand omdat er vaak kit en andere plakkende materialen gebruik zijn waardoor andere oplossingen in eerste instantie niet genoeg zijn.
Daarna is het lassen slijpen, schuren en plamuren. natuurlijk wordt dit een aantal keer herhaalt.

Verhaal

Natuurlijk zit ook hier een verhaal achter en zeker betreft je motorruimte.
Hierin kun je veel ideeen hebben van zo origineel mogelijk maar modern en strak tot complete motorombouw in combinatie met een strakke motorruimte of zelf het carrosserie aanpassen zodat alles nog cleaner lijkt.
Dit bedenk je allemaal vanuit een concept van te voren, dit is nodig om een goed resultaat en volgorde van de werkzaamheden te bepalen. De hoeveelheid werk die hierin gaat is daarom ook moeilijk te bepalen.
Wel heb je veel diverse gereedschappen nodig om dit goed te kunnen doen en een hoop geduld !
Wij vinden dit een van de mooiste klussen kwa eindresultaat omdat er zo veel skills voor nodig zijn en het is zo overduidelijk te zien als een motorruimte eenmaal klaar is!

Conclusie

Ja dit zou ik bij iedere ombouw waar mogelijk is aanpakken. Waarom, omdat je overal over na moet denken en dus meteen de techniek erachter gaat bekijken. Vaak zijn de huidige technieken moderner beter en ook minimalistische dus vaak een aanvulling in een strakke motorruimte.
Hiermee zegt het alles de techniek wordt beter en de motorruimte strakker en netter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *