Meteen naar de inhoud
Home » Blog » We are back

We are back

  • door

NonStandard formerly known as Trabistyle.

We are back! Of zoals ze in goed Nederlands zeggen, we zijn terug! Maar eigenlijk zijn we nooit weg geweest. Als Trabistyle begonnen in 2011 met het verlagen van auto’s door middel van airride. Nu verder onder de naam NonStandard met dezelfde passie en nog meer expertise door onze opgedane ervaring in de auto- en motorracerij.

Naast het verlagen van auto’s doen we meer, veel meer. Als officieel dealer van Wheelpros kunnen wij merken zoals Rotiform en Niche snel leveren. Daarnaast zijn we exclusief dealer van de gehele Air Lift Suspensions catalogus en kunnen wij ook onder andere ABP Suspensions, Prasis en Bonhof Airride systemen leveren. Ben je meer een liefhebber van static? Ook dan ben je bij ons aan het goede adres. Alles van KW, Eibach en H&R kan je binnenkort terugvinden op onze webshop NonStandard.

Naast het leveren van deze kwaliteitsproducten zijn wij in staat om alle aanpassingen te doen om je auto maximaal te verlagen. We hebben het dan over het aanpassen van het subframe en het zelf fabriceren van camberplates, adapters en spoorverbreders. Wij kunnen de onderdelen ontwerpen en zelf fabriceren.

Een nieuwe markt is het elektrisch rijden met onder andere Tesla. Eén van onze demo auto’s is een Tesla Model S die voorzien is van een set 22 inch Rotiform JDR velgen en met behulp van onze dropbox ligt hij op de grond. Dit systeem kunnen wij leveren voor elke auto die met een OEM luchtvering is uitgerust. We beschikken over de kennis en de apparatuur om volledige projecten van begin tot eind te realiseren. Heb je een project staan waarvoor je geen tijd meer hebt of er niet meer uitkomt? We bouwen hem graag samen met je af.

Dus mocht je nu met het idee rondlopen om je auto te verlagen, een nieuwe set velgen willen hebben of wil je een volledig project starten? Wacht niet langer en neem contact met ons op. De koffie staat altijd klaar om van je dromen werkelijkheid te maken.

NonStandard Automotive B.V

By Remco Gijzen

Pascalweg 11

6662NX Elst  ( GLD)

T: 06 43152579

www.nonstandard.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *